İSTANBUL / GÜNGÖREN - Gençosman İmam Hatip Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" eylem planı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Aralık ayı etkinliklerini gerçekleştirdiler.

BİLEN OTURUR

Öğrencilerimizin yeni öğrendikleri kelimelerin eş anlamlılarını bulmak ve pekiştirmek için “Bilen Oturur” etkinliği gerçekleştirildi.

01-01-202401-01-2024

PANOLARIMIZ RENKLENDİ!

Pano çalışmaları etkinliğiyle öğrencilerin dil bilincini geliştirme,  Türkçeyi daha iyi kullanmalarına katkı sağlama ve dilimizin zenginliklerini fark etmeleri amaçlanmaktadır.

01-01-202401-01-2024

"En iyi Cümle / Afiş" yarışmaları sonuçlandı!

01-01-2024

Yunus Emre Sözlüğü’nden seçilen kelimelerle bir cümle kurma ve afiş tasarlama yarışması yapıldı. 6-B sınıfı öğrencilerimizden Elifnaz Şimşek’ in yaptığı afiş tasarımı okul birincisi olmaya ve ilçe yarışmasına gönderilmeye hak kazandı.

Öğrencimiz Elifnaz’ ı kutluyor ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yayın: 01.01.2024 - Güncelleme: 01.01.2024 22:09 - Görüntülenme: 173